Verzorging

De beste spa-ervaring

Den Haag, ook wel de haven van de verdoemden genoemd, is de grootste stad van Nederland en de situatie is er absoluut Elk jaar maken tienduizenden Nederlanders deze plaats tot een lachertje wanneer zij er gaan winkelen voor de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Het is er altijd vol met interessante mensen. Dus kom, dames, en geniet van uw verblijf in Nederland.

Veel mensen schamen zich om in het openbaar hun mening te geven. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want onze gerenommeerde deskundigen staan klaar om al uw vragen over make-up, accessoires en huidverzorging te beantwoorden. Voorkom elk kwaad en laat iedereen gissen met maskers, concealers, lipsticks, bronzers en andere mysterieuze gezichten bij de beautysalon.

Deze mode therapie spa is geen typische spa. Het is een oase voor modeliefhebbers. Hier leer je over de laatste trends in design, en de stijl van je favoriete beroemdheid, terwijl je je lichaam een make-over geeft. Het residentieprogramma leert je alles wat je moet weten om je tenen te laten stralen. Naast de residentie zijn er ook cursussen die je kunt volgen, zoals verstevigers voor je vingernagels en haar.

Met Den Haag haven Medical Spa, kunt u een van de velen zijn die een medische aandoening hebben die uw nagels of tenen aantast. Niet alleen kan deze spa u helpen, haar klanten kunnen er ook van profiteren door de verbetering van hun nagels en voeten te zien. Aangezien veel ziektes een fysieke component hebben, biedt Den Haag medische spa diensten ook discreet opgeleide nagel technici om uw nagels te onderhouden.

De medische spa’s bieden een priv√©ruimte als u zich een nacht lang wilt laten verwennen. Maar als je zin hebt in een verwennerij, kun je de dag spa ook helemaal voor jezelf hebben. Er zijn verschillende soorten behandelingen waarvan u kunt genieten, of u er nu bent om te ontspannen of om te genieten van een volledige lichaamspakking.

De Diamond Spa biedt bijvoorbeeld dagelijks vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur een luxueuze spa van twee uur die eindigt met een massage ook zit er een schoonheidssalon bij. Voor $100 krijg je een massage, gevolgd door een power soak. En als je het gevoel fancy, de Diamond Spa biedt harsen voor $ 150.