Verzorging

De voordelen van permanente make-up

Make-up permanent

 

Voordat we de voordelen van permanente make-up voor wenkbrauwen bespreken, moeten we een beetje weten over de make-up:

Traditionele make-up verbergt alle onvolkomenheden zoals ouderdomsvlekken, littekens en donkere kringen; terwijl microblading zorgt voor een natuurlijke verbetering en de beste gelaatseigenschap benadrukt. Het is ideaal voor vrouwen van alle leeftijden. Als u nog nooit hebt geprobeerd het, is het tijd om.

Microdermabrasie aan huisEen relatief nieuwe “ubermanente make-up” dienst is opgedoken met al zijn software en eigen kleine hulpmiddelen. Sommige hulpmiddelen zijn zelfs uniek voor deze dienst. Met de software kun je bijvoorbeeld “uitproberen voordat je koopt” zoals bij een lipring of wenkbrauwpotlood.

Een typische wenkbrauwmicrodermabrasiecursus kost tussen de 25 en 60 dollar. Het is aan het individu om te “kopen” of te “proberen”, maar het lijkt een variatie te zijn die de meeste mensen aankunnen.

Athena Permanente Make-upGelijkaardig aan Microdermabrasie is Athena iets duurder dan de gemiddelde microdermabrasiecursus, maar er wordt gezegd dat het, als het goed gedaan wordt, een “zoetige” permanente look geeft. Het is totaal reukloos. Van Athena wordt ook gezegd dat het bepaalde pigmentatieproblemen in de huid kan corrigeren. Het is dus het proberen waard als u donkere vlekken op uw gezicht heeft die u lichter wilt maken.

Clarity Permanent MakeupIt is ook gezegd dat sommige mensen zijn misleid door een valse belofte van resurfacing en dat is de reden waarom ze kozen om het te laten doen in een kuuroord. In feite zullen de meeste vrouwen blij zijn met de elegantie en verfijning die het op hun gezicht brengt. Het is een relatief langdurige schoonheidsbehandeling al omdat de meeste procedures van dit type duren voor ongeveer 2 tot 3 weken. Voor de meeste mensen is het dus een “workup” die enkele dagen zal duren. Daarna wordt de huid zorgvuldig verjongd in een schoonheidssalon. Tot slot wordt de behandelde huid beloond met een spa-achtig gevoel.

Athena is relatief nieuw op het gebied van het maken van een mooie huid, dus er valt vooraf veel over te leren. Het is echter, in navolging van andere high-end spa’s en salons, Athena is een “one stop” behandeling voor vrouwen. Vrouwen zijn zo blij met de Athena behandelingen, dat ze vaak komen om te herstellen in de spa, zelfs terwijl ze de behandeling ondergaan.

Andere manieren om te helpen met Make-upEr zijn andere manieren waarop vrouwen gebruik kunnen maken van de spa als ze dat nog niet hebben gedaan. Een recente studie toonde aan dat vrouwen die een microdermabrasie behandeling hadden gekregen in staat waren geweest om de hoeveelheid onvolkomenheden in het gezicht die zij eerder hadden aanzienlijk te verminderen en er was een significante vermindering van rimpels, poriegrootte, en littekens.

Ze waren ook in staat om het aantal en de grootte van vergrote poriën te verminderen. Geen wonder dat ze zo snel dramatische resultaten zagen. Na slechts een paar behandelingen zal het gemiddelde aantal poriën dat vergroot is door microdermabrasie met ongeveer de helft afnemen. Dit betekent dat de poriën op moeilijk bereikbare plaatsen en bij mensen die zelfbewust zijn over hun uiterlijk, veel kleiner zullen worden.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die tussen twee doktersbezoeken door regelmatig behandeld worden met microdermabrasie in staat zijn om hun lichaam gezonder en jonger te laten lijken. Dr. Schlessinger is van mening dat ditzelfde onderzoek ook aantoont dat behandelingen zoals microdermabrasie, gezichtsbehandelingen en kapsels voor mannen een positief effect kunnen hebben op het gevoel van eigenwaarde van een man en zijn seksleven kunnen verbeteren.

Naarmate we ouder worden, kunnen de effecten van sommige behandelingen afnemen, maar als we er nu onze toevlucht toe nemen, zal dat een negatief resultaat hebben voor onze huid. Niemand houdt van de rimpels die het gevolg zijn van een ouder wordend gezicht. Bovendien is het krijgen van Botoxinjecties een risicofactor voor ons allemaal.

Topische behandelingen voor huidirritatiesAls u last heeft van acne en littekens op uw gezicht, kan een kwaliteit spa centrum de beste optie voor u zijn. Het maakt niet uit wat je hebt gehoord, “acne en littekens zijn niet bevorderlijk voor schoonheid,” u kunt controleren met een spa om te zien of het biedt behandelingen die uw specifieke doelen te bereiken.

De populairste diensten die in kuuroorden worden aangeboden, zijn laserbehandelingen. Laserbehandelingen, en microdermabrasie in het bijzonder, kunnen een goede manier zijn om uw gezichtshuid te verfijnen. Het gezicht is een groot gebied te verzorgen, en een laser of andere pulserende bron kan snel en efficiënt te behandelen grote gebieden snel. terwijl exfoliatie, extracties, en het verwijderen van mee-eters kan ook worden gedaan. samen met regelmatige gezicht wassen en hydrateren, natuurlijk.

 

LEES MEER :