Verzorging

Hoe bind je bob?

 

 

Hallo mijn naam isADS en ik ben een Jersey meisje, maar laat je niet misleiden. Ik denk dat ik de barber gevonden heb die bij me past.

Laten we beginnen met wat informatie over mij. Ik ben een 22 jarige vrouw, wat vrij jong is voor mij, maar toch, ik ben niet te oud voor deze baan. Ik ben lichamelijk gezond maar ik heb een paar neten die ik moet verzorgen. Ik doe het goed, maar er is altijd wel wat haar dat mooi moet zijn.

Aangezien ik een betalend lid ben, besloot ik om binnen de volgende dagen te beginnen. Ik had wat tijd om mijn tegen-vakantie boodschappenlijstje voor te bereiden. Onnodig te zeggen dat ik overweldigd was door de respons. Ik heb wel een lijstje en het begint een beetje gedateerd te raken, maar ik heb wel een paar favorieten. Ik heb een lijst voor mezelf gemaakt voor als ik iets vind dat ik nodig heb.

Eerst ging ik door de kleding en probeerde een paar dingen. Ik was opgelucht toen ik een paar artikelen zag die me flatteus stonden. Ik was blij een paar items te zien die flatterend waren en die ik zou kunnen dragen. Voor die dingen moest ik leren hoe ik ze in mijn haar moest knopen. Dat doe je niet elke dag, dus vroeg ik een paar vriendinnen om de proef op de som te nemen. We gingen allemaal naar de badkamer, bekeken elk item een paar keer en noemden toen het item op en vroegen toen aan elk van ons hoe je het moest knopen. Het klonk als een uitdaging, maar mijn meiden waren meer dan behulpzaam. Zelfs met hun vieze kleine schaar slaagden ze erin om de look vrij dicht bij de deur te krijgen. Ik had één voorwerp dat ik niet kon knopen en het duurde een eeuwigheid om te leren hoe dat moest.

Na wat heen en weer gepraat te hebben over de items die ik met jullie wilde delen, besloot ik te schrijven over het leren knopen van bob. Omdat bob één van de hardere coupes is, denk ik dat het belangrijk is om met een schone lei te beginnen. Voor degenen onder jullie die last hebben van fijn, dun haar, kan het verleidelijk zijn om al je huidige bob’s te schrappen en vanaf nul te beginnen. Ik raad je aan dat niet te doen omdat je de stijl die je dan krijgt misschien niet mooi vindt. Ik heb het gedaan, en ik ben er nog steeds van aan het herstellen.

Ik hou van mijn huidige look, maar ik ben altijd in de verleiding om nieuwe stijlen uit te proberen. Je haar is meestal te kort om een volledige updo te doen en het kan te rommelig aanvoelen om een paardenstaart te dragen zonder je eraan te binden. Een bob is een perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Het is gemakkelijk te realiseren en het kost maar een beetje tijd om te leren hoe het werkt. Mijn hoop is dat anderen ook leren hoe het moet. Dat is een deel van het plezier, vooral met alle geweldige haarverzorgingsblogs die er zijn.

Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat je er iets aan hebt. Ik moedig u aan om meer onderzoek te doen en blogs te lezen over haarverzorging. De hier gedeelde informatie over haarverzorging zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over uw eigen haar en uw volgende stappen.

 

 

Lees meer…

 

Herenkapper Rotterdam https://jfreshcobar.nl/herenkapper-rotterdam/

Barber Rotterdam https://jfreshcobar.nl/barber-rotterdam/