Verzorging

Wat is Nagelkunst?

Nagelsalon Zwijndrecht

Wat is nail art? Het is het versieren van de vingernagels en tenen met verschillende steentjes, stickers, kralen en andere nail art is een recent fenomeen. Het proces wordt voornamelijk thuis gedaan, maar er zijn Nagelsalon of salons waar je terecht kunt voor deze kunst. Sommige mensen helpen de nagels te verbeteren door ze met monomeer aan te brengen. Dit is een proces waarbij het kunstmatige deel van de nagel aan het echte deel wordt vastgemaakt met lijm of andere middelen. Dit is populair in bepaalde delen van de wereld.

Hoe je het moet doen:

Mensen brengen de acryl of gel aan op de nagels en ze beginnen automatisch te groeien en de nagels vorm te geven. Het kunstmatige deel wordt vastgelijmd aan het uiteinde van de natuurlijke nagel. De voorgemengde gel- en acrylnagels worden in de vingers en tenen aangebracht, met als doel de gewenste vorm, kleur en scheerbeurt te verkrijgen. De uiteindelijke vorm komt meestal zeer dicht in de buurt van die van de natuurlijke nagel. Enkele van de meest voorkomende procedures zijn:

De gebruikelijke zones van de nagels zijn het nageluiteinde, de nagelriem, het nagelbed en de nagelpunt.

Het nagelbed is de zone onder de nagel waar de nagelriem zich bevindt. Het nagelbed ontstaat wanneer de nagelriem groeit en per ongeluk of opzettelijk de beschermende nagelriem verwijdert. Het doel van de ingreep is om de verloren nagelriem te vervangen en de textuur van de nagels te verbeteren.

De nageltip is het vlakke witachtige deel dat zichtbaar is zonder onder de nagels te kijken.

De niet-ovale (cat’s eye) methode wordt het best uitgevoerd door één kleur nagellak aan te brengen op de nagel absoluut waar de nageltip te zien is. De nageltip moet lichter van tint blijven ten opzichte van de kleur van de nagel.

Er moet een neutralisator (soms ook stripping agent genoemd) op de nagelplaat worden aangebracht. Dit zal de oorspronkelijke kleur veranderen en de nagel bruin doen lijken. Als u niet tevreden bent met de kleur of de vorm van de nagels, kunt u een tweede of derde keer aanbrengen.

De nageltip wordt verwijderd en de overtollige nagellak wordt verwijderd. De nageltip wordt vervolgens lichtjes gevijld met een schuurbord. Vervolgens wordt een parabeenoplossing aangebracht en tot de gewenste glans gepolijst.

 

lees meer:

 

Hairextensions Zwijndrecht

Nagelstudio Zwijndrecht