Verzorging

De Meest Populaire Haarstijlen Thuis

 

kapsalon

Klaar om meer te leren op HomeHair.com? Bezoek danhttp://www.homedoorhair.comand voor meer informatie over Home Hair Style en Haarverzorging. Haar is iets waar ieder van ons aan blootgesteld wordt. Net als de huid is haar gevoelig; maar dat gebeurt niet als we in de buurt zijn van water, vet, zeep, bleekmiddel of andere chemicaliën die de haarstrengen kunnen beschadigen. Speeksel, ontlasting, mondwater, koken, douchen en ongerelateerde schrijfsels zijn potentiële gebieden voor contact met het haar.

Een van de belangrijkste dingen die u moet weten is dat haar als een levend ding is dat moet worden verzorgd en goed moet worden behandeld. Het moet worden schoongemaakt, gepolijst en gestyled. Vaak vergeten mensen dat haar een levend ding is dat met zorg moet worden behandeld, anders wordt het een grote puinhoop. Het haar mag niet met een borstel worden aangeraakt; de handen moeten worden verzorgd en regelmatig worden schoongemaakt.

Het haar is samengesteld uit korte elementen die knipmiddelen worden genoemd. Deze middelen kunnen in combinatie of in verschillende vormen van chemicaliën zijn. Deze middelen wanneer gecombineerd geven verschillende tinten en texturen aan het haar. De chemicaliën die op het haar worden gebruikt zijn; perso-ight-wells, Lipking agents, Haloxins, en Holdizers, enz. Deze worden in een ander artikel uitvoeriger toegelicht.

Veel kapsalon combineren graag verschillende soorten haarproducten omdat dit betere resultaten geeft dan het gebruik van slechts één product. Het haar wordt verzegeld in plastic of houtmode. Hierdoor wordt de kleurstof in het haar verzegeld. Deze worden blootgesteld aan zonlicht om de vervaging van de kleur van het haar te verhogen en om de kwaliteit van het natuurlijke haar met een gelijkmatigheid te verbeteren. Dit wordt in de volksmond gebruikt voor het afwerken van elk soort haar.

Nu zullen we de meest populaire vraag in het kappersvak zien. Tot de populairste en beste producten behoren de kleurveranderende producten, die op spuitbusbasis zijn en tweemaal daags tussen de tanden worden gewreven. Deze producten verharden en vergemakkelijken de haargroei. Led Zeppelin gebruikte de kam in hun nummer ‘No Quarter’ en een aantal supersterren zoals Madonna en Jay-Z staan bekend om hun ’total wash’ kapsels.

kam of kamhaar /// is een permanente haarvervanger /// kamhaar wordt door de meeste kapsalon gebruikt omdat het er niet vanzelf afgaat. Het kan zo vaak als nodig is worden afgeknipt.

kamhaar /// is licht van gewicht en gaat lang mee. Het wordt vooral gebruikt door professionele rockers en muzikanten omdat het moeilijker te manipuleren is dan andere haarsoorten.

Toorushaves een medium dikke handelbare topknoop. Hij wordt vooral gebruikt door mannen, maar is ook OK voor hoeden.

Turbinha:Dit wordt gebruikt in Brazilië, Latijns-Amerika en in Noord- en Zuid-Amerika, vooral tijdens de zomermaanden. Het wordt gebruikt voor het afwerken van een haar en is OK voor mannen en misschien ook vrouwen.

Getzen haar: Getzen haar wordt een- tot tweemaal per week gladgestreken in herenstijl, lengte onbekend, en stijl medium.Getzen haar is OK voor hoeden en moet fijn en dik zijn.

W Styke: W Styke-haar (of in mannentermen ‘velours hoofdhaar’) is wat moeilijker te hanteren en wordt bij de meeste mannen tot op schouderlengte gestyled. De mannen hebben vaak bredere schouders. Als het wat strakker wordt dan een handelbare dreads dan kunnen mannen beter een ander haarproduct nemen.

intens fijn en dik haar (“Argy tabl spot” & luier Bodyspray) is vereist voor mannen- en vrouwenstijlen; als fijner haar vereist is, kan het voor de vrouw gemakkelijker te hanteren zijn. Grof of gevlekt haar dat niet op zichzelf kan worden gekruld, zal veel lawaai maken als ermee wordt geworsteld of als wordt geprobeerd het op een bepaalde manier te stylen.

Vaak kun je je huidige haar (aards veranderd) niet uit de weg laten gaan of nonchalant van aard zijn. Als een vrouw net een baby heeft gekregen zal ze een bepaalde stijl willen omdat haar baby rond die lengte was. Soms vinden mannen de grote merken op herenstijlen onaantrekkelijk en zullen ze misschien elders willen zoeken.

Vraag uw kapper of kapster welke haarproducten u het beste kunt gebruiken.

Als u op gaat met u, zorg ervoor dat de producten die u nodig hebt voor verschillende Styling scènes mee te nemen. De meeste kapsalon zullen een product voor het haar hebben, zonder touch up. Dingen om te overwegen zijn of de stijl een bepaalde hoge of lage snit is, hardere textuur, of het haar fijn of vol en dik is en ook wat voor soort haarproducten ze zullen gebruiken. producten voor.

lees meer:

Kapsalon Leiden