Verzorging

Hoe er mooi uit te zien

Er mooi uitzien is voor veel mensen een noodzaak geworden. Waarom? Het antwoord is eenvoudig. Mannen en vrouwen over de hele wereld zien een vrouw met een perfecte huid. De meeste vrouwen willen mooi zijn. Maar is het waar dat alle vrouwen mooi zijn? Kan iedereen mooi zijn? Mooie vrouwen zijn niet altijd mooi. Veel vrouwen moeten eraan werken om hun perfecte imago te krijgen.

Make-up is een stijlstatement. Als je het goed aanbrengt, kan het je gelaatstrekken accentueren en een paar gebreken maskeren. Maar je kunt niet zomaar een schoonheidssalon binnenlopen en vragen om je make-up te laten doen. Er zijn te veel dingen die fout kunnen gaan. Het gezicht van een vrouw is haar belangrijkste bezit. Het is haar aanspraak op roem. Ze verdient het dat haar gezicht haar met trots en waardigheid vertegenwoordigt. Is het verkeerd om er op ons best uit te willen zien? Ja, dat is het. Alle vrouwen moeten de tijd nemen om hun gezicht te verzorgen of een gezichtsbehandeling nemen. Vrouwen die met hun gezicht in de leer moeten om onvolkomenheden en ouderdomsverschijnselen te verbergen, zouden dat niet moeten doen.

Wist je dat de gemiddelde vrouw elke dag minstens 12 verschillende cosmetica of huidverzorgingsproducten gebruikt? Elke keer als ze met haar vingers langs haar gezicht gaat, schendt ze haar huid. De enige manier om het goed te doen is door te leren hoe je huid reageert op alledaagse producten. Je kunt de kunst van het verzorgen van je huid onder de knie krijgen. Bekijk het van binnenuit. Je huidcellen zijn als een fijne zijden stof. Telkens als huidcellen afsterven en vervellen, gaan ze verloren en worden er nieuwe aangemaakt. Het kan tot 3000 uur slaap duren om de beschadigde cellen en vezels te herstellen. Als je zoveel slaapt, kun je net zo goed stoppen met roken!

Feit is dat de kunst van het slapen niet is om problemen weg te slapen. Als je niet genoeg slaapt, zie je er weer moe en uitgeput uit en sijpelt het pus uit je poriën en zweertjes. U kunt ook wallen hebben, wat een teken is dat uw lichaam aan het dumpen is. Als je altijd te moe bent om te slapen, kun je net zo goed opstaan en iets doen. Heb je ooit iemand gezien die altijd kijkt? Ze krijgen geen slaap. Ooit afgevraagd waarom?

Leer eerst te ontspannen

Verjonging is niet alleen make-up opdoen en kopen. Het is het middel waarmee het lichaam zichzelf herstelt en zijn plaats in de wereld weer inneemt. Wanneer het lichaam niet in harmonie is met de veranderingen die om het heen plaatsvinden, komen de veranderingen van buitenaf, of van binnenuit. Verandering is altijd aan de gang. Niet alleen het zichtbare uiterlijk, maar ook kwaliteiten zoals gedachten, emoties, meningen, pasdiscipline en nog veel meer.

Er zijn veel stromingen in het leven die ons uiterlijk beïnvloeden. Niet alleen de duidelijke fysieke veranderingen die we bij mensen zien, maar ook de subtiele veranderingen die onze innerlijke schoonheid beïnvloeden. Voldoende slapen, voldoende bewegen, voldoende water drinken en gezond eten zorgen er niet alleen voor dat u zich lichamelijk op uw best voelt, maar het helpt ook om die innerlijke schoonheid naar boven te halen.