Verzorging

Wat is permanent

de “tilted strand”-methode, waarbij de kleurstof via een losgemaakte streng aan het natuurlijke haar wordt bevestigd.

Balayage is een techniek waarbij je gemarkeerde haarlokken laat verven met een kleurpoeder. Het is een zeer goede en eenvoudige manier om de natuurlijke gemarkeerde look van je haar te behouden.

draaiende borstel, waarbij het kleurpoeder aan de borstel wordt bevestigd en het haar vervolgens wordt doorgeborsteld.

Latisse, waarbij het poeder via een microlink haarborstel op het haar wordt aangebracht en het haar bijna twee minuten in de lucht wordt gehouden, waardoor het haar wordt blootgesteld aan de actieve bestanddelen van het product zegt de kapper.

Katin latte, is een meer professionele term voor misting techniek. Het haar wordt één keer per week besproeid met een nevel op basis van sojabonen, die in een paar minuten uithardt en er de volgende week weer wordt uitgewassen.

Het poeder wast alleen de haarschacht en de schubbenlaag, maar zonder dat het haar zijn natuurlijke gevoel en uitstraling verliest, waardoor het glanzend en glanzend blijft.

Semi permanente haarkleuring is de term die wordt gebruikt voor het kleuren van alleen de uiteinden van het haar. De kleur is niet permanent en onzorgvuldig gebruik ervan leidt ertoe dat het haar uiteindelijk zijn natuurlijke kleur en stijl verliest. Het is het beste om uw haar te ontvetten of misschien te airbrushen na het gebruik van deze techniek.

Keratinebehandeling, waarbij keratine op steil haar wordt aangebracht en vervolgens weer steil wordt gemaakt.

Permanente haarkleuring is een echte wetenschappelijke term die verwijst naar haarcomponenten die de oorspronkelijke kleur van het haar veranderen. In dit geval, paraproteïne programma’s die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van de kleur van het haar in de kapsalon.

chemische diensten worden intensief gebruikt kleuren, accentueren en permanenten om glans en onregelmatigheid aan het haar toe te voegen.

verversen, wat betekent dat voortdurend chemicaliën worden toegepast om peroxide en andere schadelijke elementen te verwijderen, wat leidt tot beschadiging van het haar.

Thermische reconditionering is een formulering waarbij het haar op relatief lange termijn steil wordt gemaakt (behouden) door gebruik te maken van processen die normaal als onveilig voor het haar zouden worden beschouwd, zoals looien, bleken en ontkleuren. In plaats daarvan zou thermische conditionering worden bereikt door gebruik te maken van strijkijzers en warmtewerktuigen voor het steil maken van het haar. Deze zouden veiliger zijn dan andere stijltangen voor het haar en zouden zeker minder duur zijn.