Verzorging

Hoe kiest u de juiste zeepproducten?

Heeft u een lift nodig? Wel, we kunnen oplossingen bespreken die zowel veilig als doeltreffend zijn. Het is allemaal gebaseerd op alcohol, zoals de naam al zegt. Maar zelfs als we op natuurlijke wijze een mimiek konden bewerkstelligen, zouden we de bijwerkingen waarschijnlijk niet leuk vinden. Dus wat is de oplossing? Gebruik amandelolie. Het is een natuurlijk verzachtend middel uit amandelen. Het heeft dezelfde consistentie als water, dus is het ook licht verteerbaar. Wat verbazingwekkend is, is dat het de huid kan verzachten en kalmeren, zonder de poriën te verstoppen en de huid te irriteren zegt een schoonheidssalon in Amersfoort. Amandelolie is een vochtinbrenger voor de huid en is als zodanig nuttig voor zowel de droge als de vette huid.

Sommige cosmetica die van amandelen afkomstig zijn, zoals de beroemde sandelhoutmake-up, zijn ook nuttig voor wie acne en puistjes wil voorkomen. Regelmatig aanbrengen heeft een verzachtend effect op de huid, en is ook goed voor de droge huid die gevoelig is. Voor degenen die een vette huid hebben en puistjes hebben, vermindert amandelolie alleen de omvang, maar wast het niet helemaal weg. Boters zoals sheaboter, mangoboter en avocadoboter hebben een soortgelijke werking. Zelfs als de huid wordt blootgesteld aan zware omstandigheden zoals hairstyling, zware make-up en strijkijzers, kalmeert en heelt het gebruik van deze oliën de huid. Dus als je de behoefte voelt om gezond te eten, denk dan aan de oliën tijdens het koken.

De zepen van schoonheidssalons bevatten Alunite, dat ook bekend staat als gecertificeerd biologisch of onder zijn Franse naam “mondeau de cologne”. Het is wellicht de eerste natuurlijke zeep en er wordt gezegd dat hij milder en gezonder is dan zeep van hetzelfde wasmiddel. Het is ontwikkeld uit de natuurlijk verkregen gahnu klier organische aanwezig in India. Nadat de zeep is gemaakt, wordt hij geraffineerd met anorganische klei uit de uitlopers van de bergen, en wordt er water toegevoegd in basaltlagen. Het eindproduct is een rijke variëteit aan aromatische oliën die zeer nuttig zijn in de aromatherapie. De markt is vandaag de dag verzadigd met producten die gecertificeerd zijn als 100%vrije zeep, parabeenvrije zeep, wreedheidvrij en gezond-alles. Toch bent u geneigd uw eigen zeep te kopen bij dezelfde….zeker zult u het ook vinden, want groothandelzeep is altijd verkrijgbaar.

Natriumbicarbonaat en natriumchloride zijn de basisingrediënten van elke barzeep. hierdoor zal de zeep alkalisch zijn. Als u echter lijdt aan hoofdhuidproblemen zoals roos of een droge hoofdhuid, moet u deze zeep niet gebruiken omdat hij het probleem kan verergeren. Als u denkt dat u aan hetzelfde probleem lijdt, moet u de niet-giftige stoffen uit uw omgeving verwijderen omdat niet-giftige stoffen het probleem kunnen verergeren.

Lees meer:
Beauty store